Missionären

Veckans ställning blev missionären.

Missionären är nog den vanligaste ställningen folket runt om kring i världen använder sig utav, det är tjejen ligger underst på rygg och killen över henne mellans hennes ben och för in snoppen i mellan hennes ben. Man kan typ säga så att de är den de flesta brukar använda sig av på film och då menar jag inte p-rullar haha.

Ifall du är en tjej och ska tappa oskulden är de vanligast att man använder sig ut av missionären, eftersom de är killarna som bestämmer tempot man ska använda sig av och de är även han som kan styra de här på ett annat sätt.

tyvärr blir de inte mer skrivet om veckans ställning just nu, jag har faktist också annat för mig än att skriva om sex .
haha.. sex is the life ;-)


/ kyss på inerlåret.

välkommna hit.

Hejsan välkommna till min ny skapta blogg som kommer till att handla om sex, här kommer jag att ha;
veckans stälning.
veckans fettish.
veckans intervju.
veckans frågor och svar time.

ni får självklart skriva till mig och ge önskemål om någonting speciellt, jag kommer att göra allt för att mina läsare ska ökas och bli beroende.

Här kommer finns inga fördommar, ni får vara anonyma ifall ni vill, de här blir en test blogg inom några månader och sedan kommer ni att få säga till vad som ni vill ha ändrat eller ifall den fungerar som den ska :).

/ kyss på innerlåret.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0