ALVAR!

Hejsan mina hårda och våta läsare. Först och främst skulle jag velja ta upp att det kommer inte att fungera för mig att skriva nytt inlägg varje dag, med tanke på att ni är väldigt dåliga på att ge exempel på vad jag ska ta upp här. Jag tycker allt att ni skulle kunna vara lite mer aktiva med kommentarer ifall ni vill att jag ska vara aktiv med inläggen:). menmen nu kommer de riktiga inlägget.


Hora?
jag tycker det är grymt fel av alla er som tycker att man är  hora bara för att man har haft sex med några stycken, för att man tycker om sex?. Jag annser inte att man är hora utan jag anser att man lär sig och får allt mer erförenhet, som tex jag. Hade jag inte haft detta intresset så hade ni ju inte haft någonting att läsa om , sånt här gör faktiskt lite förbannad,men jag hade tänkt att prata om lite annat längre fram mina kåta läsare!.


/kyss och smek på innerlåret !<3

Roligt med Kondomer!

Hejsan mina kåta jävlar!

jag vet om att många inte tycker om eller använder kondomer. men det minskar ju faktiskt risken att bli med barn, och ni slipper könssjukdummarna. Tjejer ni kan ha en söt liten kondom ask i väskan, jackan till och med i fickan. Och killar skämms inte för att ni vill vara säkra.
Kåtisar?, ni kan även använda kondomen som en positiv sex leksak. Det finns i olika storlekar, smaker och utförande. Tycker du om jordgubb?, banan?, kivi? jag lovar det finns något för era allas smaklökar!. en knottrig eller reflad kondom kan vara väldigt skönt för både killen och tjejen, det ger en skön yta i sexet. För att göra sexet lite mer roligt och spännande, varför inte bara köpa kondomer med ett fördröjande utlösningsmedel eller helt enkelt självlysande kondom! Spännande och roligt.

Vågar ni inte gå in i en vanlig livsbutik och köpa orginalkondomerna kan ni gå till er närmsta ungdumsmottagning och få de gratis, men ni kan även gå in till olika erotiskabutiker tex. grottan eller tabu i malmö. Ni kan även söka på Google, där ni kan hitta massa olika alternativ med olika motiv, smaker och storlekar.

Lycka till hoppas ni hittar någonting, ivargefall värt att pröva om ni gillar det:).









/kyss och smek på innerlåret.

Kylande intimt

Hejsan igen mina kåta jävlar!

Dagen inlägg tänkte tilldelas till er som gärna vill få er partner att njuta mer av oralsexet, innan ni ska slicka/suga av er partner ska du se till att den personen är ren och fräsh. Sedan skall du stoppa in en minttablett eller mint tuggummi under tungan, har ni inte de så kan ni använda er av att suga på en isbit innan.. Ivf mint tipset ger din partner en underbart pirrande känsla av både varmt och kallt. Anledningen att man också tycker att oral sex är skönt är för att era munnar är naturligt fuktiga.

ps. isbits tipset kan vara lite obehagligt för dig som ska ge njutningen, som ni säkert vet kyler ju isbiten ner och minskar känslan. man vet ju aldrig ifall man råkar pricka fel, bita till eller någonting. som ni själv kanske har märkt om ni har ätit isglass ;)

det blev ett kort men förhoppningsvist lärorikt och intresant;-).
/ kyss och smek på innerlåret!<3

sex på mindre än 5 minuter

hejsan hoppsan snoppen!

jag är så hemskt ledsen att jag inte har varit lite mer aktiv.
det har hänt endel saker, men detta är ju ingen blogg om mina depritions tankar :D.

SEX på mindre än 5 MINUTER.
de som säger att åldern har någonting med sexet och erfarenheten att göra, och storleken men snälla det är bara en stor MYT!!
en 27 åring med en mycket liten snopp, en mucket smal sådan också. Sexet under 2 månader varade i max 5 minuter. ibland inte äns de, de hände även att killen kom i kallingarna innan han äns han hann komma till.. och det var inget speciellt heller för den delen, man fick fejk stöna en del, och anledningen att man fick göra det var för man tyckte synd om honom dessvärre.

HOPPAS FÖR GUDSKULL DU LÄR DIG ! :D

kyss och smek på innerlåret.


RSS 2.0