Roligt med Kondomer!

Hejsan mina kåta jävlar!

jag vet om att många inte tycker om eller använder kondomer. men det minskar ju faktiskt risken att bli med barn, och ni slipper könssjukdummarna. Tjejer ni kan ha en söt liten kondom ask i väskan, jackan till och med i fickan. Och killar skämms inte för att ni vill vara säkra.
Kåtisar?, ni kan även använda kondomen som en positiv sex leksak. Det finns i olika storlekar, smaker och utförande. Tycker du om jordgubb?, banan?, kivi? jag lovar det finns något för era allas smaklökar!. en knottrig eller reflad kondom kan vara väldigt skönt för både killen och tjejen, det ger en skön yta i sexet. För att göra sexet lite mer roligt och spännande, varför inte bara köpa kondomer med ett fördröjande utlösningsmedel eller helt enkelt självlysande kondom! Spännande och roligt.

Vågar ni inte gå in i en vanlig livsbutik och köpa orginalkondomerna kan ni gå till er närmsta ungdumsmottagning och få de gratis, men ni kan även gå in till olika erotiskabutiker tex. grottan eller tabu i malmö. Ni kan även söka på Google, där ni kan hitta massa olika alternativ med olika motiv, smaker och storlekar.

Lycka till hoppas ni hittar någonting, ivargefall värt att pröva om ni gillar det:).









/kyss och smek på innerlåret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0